Beschrijving

*** NIEUWE VERLAAGDE VRAAGPRIJS ***

Wat een ruimte biedt dit huis! 
Met onder andere de uitgebouwde woonkamer, ruime garage, bijkeuken, maar liefst 5 slaapkamers en een heerlijke tuin, is dit met recht een geweldig gezinshuis te noemen.
Binnen handbereik zijn het gezellige stadscentrum van Steenbergen, basis- en middelbare scholen, sportvoorzieningen en de mooie jachthaven.

Indeling

Entree via hal met meterkast (13 groepen, krachtgroep en 4 aardlekschakelaars), trapopgang naar verdieping, kelderkast, toegang tot toiletruimte en tot keuken.

De keuken is een mooie open ruimte, met een keukenopstelling in hoekvorm, welke is voorzien van een kunststof werkblad, gasfornuis met wokbrander, afzuigkap, oven, stoomoven, vaatwasser en koelkast op hoogte.
Vanuit de keuken is een doorgang naar de woonkamer: sfeervol met houten vloer en spachtelputz wandafwerking. 

De begane grond is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd en grenst met een schuifpui aan de tuin. Deze uitbouw vergroot zowel de leefruimte van de keuken als van de kamer.

De bijkeuken en garage zijn opnieuw aan het huis gebouwd in 2011. 
De garage - met elektrische garagedeur (met afstandbediening) - is voorzien van verwarming, water, elektra met krachtstroomaansluiting en drain-afvoer.
De CV ketel (AWB 2012) die hier is geplaatst, voorziet in (vloer)verwarming en warm water voor de gehele begane grond. Op de zolder is een tweede CV ketel geplaatst (Vaillant 2015); deze voorziet in verwarming en water op de eerste en tweede verdieping.

Eerste verdieping

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot 4 slaapkamers, de badkamer en een trapopgang naar de tweede verdieping.
Twee slaapkamers zijn aan de voorkant van het huis; de grootste van de 2 heeft een balkon.
Twee slaapkamers zijn aan de achter van het huis; de huidige eigenaar heeft er 1 in gebruik als kleedkamer.

De mooie moderne badkamer is geheel betegeld en praktisch ingedeeld met inloopdouche, wc en wastafelmeubel.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is ingedeeld met een ruime voorzolder en een slaapkamer.
Op de voorzolder is de CV ketel opgesteld (Vaillant 2015); deze voorziet in warmte en warm water voor de bovenverdieping.
Voor verwarming en warm water in de ruimtes op de begane grond, is in de garage een ketel geplaats (AWB 2012).

Tuin

De tuin is gesitueerd op het Oosten en dat betekent dat u kunt genieten van de ochtendzon meteen achter het huis en van de late middag- en avondzon, achterin de tuin.
De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met onder andere sierbestrating en een prachtig grote vijver met compleet filtersysteem.
De veranda is gebouwd met douglas-hout en afsluitbaar met een raamzeil. Hierdoor kunt u altijd beschut zitten tegen wind en regen. 
Bij mooi weer rolt u het zeil eenvoudig omhoog.

Kenmerken