Beschrijving

Wil jij wonen in het centrum van Steenbergen met de winkels, kroegen en restaurantjes op loopafstand? En wil je een karakteristiek huis, maar liever niet verbouwen? Kijk dan snel naar dit huis! Je hoeft alleen nog maar te verven of te behangen en dan kan je er zo in! En met 3 slaapkamers heb je voldoende ruimte om lekker te leven.

Indeling

Entree via hal met toegang tot de woonkamer, de keuken en de toiletruimte met een wandcloset. 

De keuken staat in een rechte opstelling en heeft een mooi composiet blad. Qua apparatuur vind je er een koelkast, een 5-pits gasfornuis met afzuigkap en een magnetron. Er is voldoende ruimte om een tafel met stoelen neer te zetten. 

De keuken geeft toegang tot een wasruimte waar de aansluiting is voor de wasmachine. Hier, en in de vaste kast ernaast, is veel, praktische bergruimte. 

De woonkamer is lekker licht, door de grote ramen en heeft een mooie, lichte laminaatvloer. We zijn benieuwd  met welke kleur verf, jij het af gaat maken.  Of kies je liever voor een hip behangetje? 
In de woonkamer is ook de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot maar liefst 3 slaapkamers, de badkamer en de C.V. kast. 

De C.V. ketel is dit jaar vernieuwd. In combinatie met de HR++ beglazing zorgt dit zeker voor energiebesparing.  

De twee slaapkamers aan de voorzijde hebben mooie maten, namelijk 4,57 * 2,40 meter en 3,92 * 2,52 meter. Ze hebben draai-kantel ramen, waardoor je lekker een raam open kan zetten. 

De slaapkamer aan de achterzijde is 2,44 * 2,71 meter en hiermee geschikt voor bijvoorbeeld een kinderkamer, kantoor of een heerlijk grote inloopkast? 

De badkamer is net vernieuwd en heeft een inloopdouche, een wastafelmeubel, een designradiator en een toilet. 

Het huis is aan de voorzijde voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas met een zonwerend effect. Aan de achterzijde zijn de drie kozijnen van hout en dit jaar geschilderd. Het dubbelglas is ook hier dit jaar geplaatst.

Tuin

Het huis heeft geen tuin. Wel is er de mogelijkheid om verder onderzoek te doen naar het maken van een dakterras. 
Daarnaast ligt er een park op 1 minuut loopafstand!

Bijzonderheden

Tegenover het huis is een kleine omheinde ruimte. Deze wordt niet mee verkocht, maar mag wel gebruikt worden voor bijvoorbeeld het plaatsen van fietsen en/of de afvalbakken. 
Daarnaast is er de mogelijkheid om een garagebox te huren van 23 m² voor € 95,- per maand.

Kenmerken