Beschrijving

Wat hebben de huidige eigenaren al veel werk verzet in dit mooie dijkhuis met maar liefs 176 m² woonoppervlakte en 1.100 m² grond! 
Het huis is verstevigd, geïsoleerd met o.a. kunststof kozijnen met HR ++ glas, heeft een nieuwe keuken én nieuwe vloeren en wanden. Een nieuwe eigenaar zal zeker nog een aantal zaken af willen werken, maar dat kan dan ook helemaal naar eigen smaak!

Veel dijkhuizen hebben een onderhuis: een verdieping die onder het dijkniveau ligt. 
Het onderhuis van dÍt dijkhuis is zo hoog, dat het als woonruimte te gebruiken is: hier is de keuken en een hele grote bijkeuken of multi-funtionele ruimte, die kan worden ingericht als sport-, chill-, speel- of werkruimte. Of misschien zie je hier wel de mogelijkheid om 1 van de kinderen wat meer zelfstandig te laten wonen?
Op dijkhoogte (begane grond) is een woonkamer, een badkamer en een slaapkamer en op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers.
Kortom: heel veel huis om van te genieten!

Indeling

Binnenkomst in de hal welke toegang geeft tot de woonkamer en de trap naar het onderhuis. 
De woonkamer is heerlijk ruim en heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant vrij uitzicht. De houtkachel zorgt voor lekker veel warmte op de begane grond, maar ook op de eerste verdieping. 

Vanuit de woonkamer is er toegang tot een kleine hal met een toiletruimte. Deze is geheel betegeld en ingericht met een wandcloset en een fonteintje. 
De slaapkamer op de begane grond is lekker ruim en ook hier geniet kan je van alle kanten genieten van weids uitzicht. Vanuit de slaapkamer, kan je naar de  badkamer welke is ingericht met een douchecabine en een wastafelmeubel.

Eerste verdieping

Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een kleine ruimte waar een toilet gerealiseerd kan worden. De aansluitingen hiervoor zijn al aanwezig. 

Slaapkamer 1 is aan de voorkant van het huis, heeft sfeervolle houten balken in het zicht en meet 3,68 * 3,55 meter
Slaapkamer 2 en 3 zijn beiden ongeveer 9 m² en zullen door een nieuwe eigenaar nog afgewerkt moeten worden.

Overige verdiepingen

Het onderhuis is bij dit dijkhuis verrassend ruim. De keuken is in 2019 vernieuwd en is voorzien van combi-oven en een inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem. Aan het barretje kan je lekker zitten om te eten, een kop koffie of een borrel te drinken en er is genoeg ruimte voor een gezellige eettafel. 
Vanuit de keuken is er toegang tot de aangrenzende overkapping. 

De mogelijkheden van de bijkeuken hebben we al eerder benoemd. Of misschien toch nog niet allemaal: je kan hier namelijk ook een tuinkamer maken met een heerlijke schuifpui naar de tuin!

Verder biedt het onderhuis nog praktische bergruimte.

Tuin

Vanuit de tuin kijkt u heerlijk over de landerijen. En wat zijn uw plannen met de wei naast het huis? Gaat u ook voor diertjes aan huis? Of liever een speelweide of een moestuin. Wij zijn benieuwd!

Kenmerken