Beschrijving

Wat een leuk huisje en wat een uitzicht!
Dit dijkhuis staat aan de rand van Dinteloord, op loopafstand van de dorpskern met alle voorzieningen en toch heerlijk rustig. Het is ingedeeld met op de begane grond onder andere een sfeervolle woonkamer met open keuken, badkamer en toiletruimte; op de eerste verdieping de slaapruimtes en in het onderhuis veel bergruimte.
Vanaf elke woonlaag kan je genieten van een mooi uitzicht over de achterliggende landerijen.

Ben jij, na het zien van de foto's en video, net zo enthousiast als wij? Maak dan een afspraak om te komen kijken. Misschien is dit jouw nieuwe thuis!

Indeling

Binnenkomst via de hal aan de zijkant van het huis. De hal geeft toegang tot de toiletruimte en tot de woonkamer. 

Wat een sfeervolle en knusse woonkamer is dit! Met op de vloer robuuste houten planken, een balkenplafond en een mooie houtkachel is dit een woonkamer waar je meteen een warm en welkom gevoel van krijgt.
Aan de woonkamer grenst een ruimte die ideaal kan zijn als werk-, speel- of relaxruimte.

De open keuken heeft een keukeninrichting in hoekvorm en is voorzien van een groot gasfornuis met oven, een afzuigkap en een grote spoelbak. Vanuit het keukenraam, kan je genieten van het weidse uitzicht aan de achterzijde.

De badkamer is naast de keuken. Deze is geheel betegeld en ingericht met douche en wastafelmeubel.

Eerste verdieping

Voorzolder met toegang tot de slaapkamer.
De voorzolder is bij de huidige eigenaar ingericht met een bed en kastruimte. Wil je hier graag een volwaardige slaapkamer van maken? Dan kan dat eenvoudig door het plaatsen van een tussenwandje.

Overige verdiepingen

De verrassing bij dijkhuisjes zit vaak in het onderhuis of souterrain. 
Zo ook hier: een koele ruimte van ongeveer 23 m2 welke veel opbergruimte heeft en plaats biedt voor wasmachine en droger, meterkast en opstelplaats voor CV ketel (deze wordt gehuurd voor EUR 33,50 per maand).

Tuin

De tuin is gesitueerd op het noorden en groot genoeg om heerlijk van de ochtend- en avondzon te kunnen genieten! 

Kijk nog eens goed naar de foto's; zie je jezelf al zitten in je loungeset of aan een lange tafel onder de pergola? Op plekjes als deze kan je optimaal genieten van  de seizoenen: het zien opkomen van de gewassen in de lente, de mooie kleuren van de bladeren in de herfst en misschien wel een prachtig wit landschap in de winter.

Vanuit de tuin is er toegang tot de houten schuur/berging naast het huis, van circa 22 m2.

Kenmerken