Beschrijving

Wat een plaatje is dit! Een dijkhuis aan de rand van Dinteloord met mooie voorgevel, welke extra sfeer krijgt door de leibomen die ervoor staan.
Het uitzicht aan de achterkant is minstens zo fraai: vanuit de eigen tuin is er vrij zicht over een achtergelegen landerijen die geweldig worden onderhouden.
Het huis is ingedeeld met onder andere een mooie moderne woonkamer, knusse complete keuken met eetbarretje, 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Verder een schuur, een berging en voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Dit alles op loopafstand van de dorpskern van Dinteloord met uitgebreid winkel- en horeca-aanbod en van de basisscholen en sportvoorzieningen die het dorp rijk is.

Indeling

De voordeur is aan de zijkant van het huis en wordt bereikt via een eigen looppad. Bij binnenkomst valt meteen een leuk kenmerk op dat elke dijkhuis uniek maakt: de indeling!
Vanuit de hal gezien is de woonkamer links gelegen, op dijkhoogte aan de straatzijde.
Rechts van de hal, een paar traptreden lager, zijn een slaapkamer, de keuken en de badkamer te vinden.

De woonkamer is een mooie lichte ruimte met een fraaie lamelparketvloer en een sfeervolle gashaard. De kamer is ingedeeld in verschillende niveaus waardoor de ruimte op meerdere manieren is in te richten. Zowel in de voor- als in de achterkamer heerst een gevoel van rust en privacy. Dat komt onder andere doordat de voorkamer zicht geeft op een groene coniferenhaag aan de overzijde van de straat en de achterkamer op de achterliggende landerijen.
De achterkamer, die iets hoger ligt dan de voorkamer, is een mooie ruimte om in te richten als werk-, hobby-, lees- of speelruimte.

We gaan terug naar de hal om de andere ruimtes te beschrijven.
De slaapkamer is met afmetingen van circa 4,20m x 5,65m met recht een ‘masterbedroom’ te noemen.

De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van het huis. De keukenopstelling is in hoekvorm en voorzien van hardstenen werkblad, spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Het eetbarretje is geplaatst met zicht op de tuin. Ziet u zichzelf hier al genieten van een kop koffie bij het ontwaken van de natuur?
 
Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, van waaruit je buiten kunt stappen, de tuin in. In de bijkeuken is een vaste bergkast, een uitstortgootsteen en aansluitpunt voor wasmachine en droger en eveneens toegang tot de badkamer: een nette ruimte met ligbad, douchecabine, wastafel, wc en urinoir.
Achter de badkamer is een afgewerkte kelderruimte: een heerlijk koele plek voor bijvoorbeeld het bewaren van uw voorraad of een een paar mooie flessen wijn.

We zijn bijna rond! We verlaten de badkamer via de andere deur als dat we binnenkwamen en staan weer in de hal. Eén ruimte is nog onbesproken en dat is de toiletruimte. Deze is geheel betegeld en ingericht met wandcloset en fonteintje.

Eerste verdieping

Via een vaste open trap in de woonkamer, gaan we naar de eerste verdieping van het huis. Hier is een kleine overloop met zowel links als rechts een slaapkamer.
Beide slaapkamers hebben praktische bergkasten en één van de twee is voorzien van een wastafel.

Tuin

Wat een heerlijke tuin! Onderverdeeld in terras en gazon en goed voor heel veel zon-, speel- en bbq plezier.
Altijd fraai uitzicht over de achterliggende landerijen met paardenweien en -rijbanen. U hoeft geen paardenliefhebber te zijn om te zien dat het altijd piekfijn onderhouden wordt en dat is wel zo prettig: wel de lusten van het mooie uitzicht en niet de onderhoudslasten. 

Aan de overzijde van de straat is nog een perceel dat bij dit huis hoort: 273 m² groot, met schuur en berging.
De schuur kan een mooie hobby- of werkruimte zijn of wellicht een speel- of chillruimte? Wij denken graag met u mee!
Dit perceel biedt ruimte om te parkeren, een terras te maken en zelfs voor het aanleggen van een moestuin is ruimte genoeg.

Kenmerken