Beschrijving

Dit huis bieden wij u aan namens Assurantiekantoor Nico Van Peer.
Bezichtigingen kunnen worden aangevraagd via email info@vanpeerassurantien.nl of telefoonnummer (0167 563920).

Te koop een verrassend ruime twee-onder-1-kap woning. De woning is gelegen in het centrum, dicht bij alle voorzieningen zoals winkels, dorpshuis, sporthal, zwembad, drie basisscholen, kinderopvang en openbaar vervoer. Landelijk wonen terwijl u binnen dertig minuten in Rotterdam, Breda, Antwerpen of Bergen op Zoom bent. De woning is van 1961 en staat op 155 m² grond. Gebruiksoppervlak wonen is 111 m².

Indeling

Inkom via de lichte hal. Hier bevinden zich een kelderkast en de toiletruimte, voorzien van hangend toilet, laminaatvloer en 
natuurlijke ventilatie. De meterkast is voorzien van 2 groepen. 
De lichte woonkamer is voorzien van gestucte en geschilderde wanden, gestuct plafond en een laminaat vloer. Er bevindt zich een electrische sfeerhaard in de woonkamer en de woonkamer heeft aan de voorzijde een elektrisch rolluik. De houten kozijnen zijn voor en achter voorzien van dubbel glas. 
In de grote woonkeuken bevindt zich een ruim opgestelde hoekkeuken (geplaatst in 2019). De keuken is voorzien van een enkele spoelbak met kraan, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Ook hier ligt laminaat. De kozijnen zijn van hardhout en voorzien van dubbel glas.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime douchecabine, hangend toilet, een moderne wastafel en de wasmachine aansluiting. De badkamer is voorzien van een hardhouten kozijn met dubbel glas en een rolluik. De slaapkamers zijn allen voorzien van laminaat. Op 1 slaapkamer is over de laminaat vloer tapijt gelegd. Ook de slaapkamers hebben hardhouten kozijnen, dubbel glas en rolluiken.

Tweede verdieping

De zolderverdieping welke bereikbaar is via een vaste trap, is opgesplitst in een overloop met klein dakraam en (slaap)kamer met een dakkapel. Ook hier zijn hardhouten kozijnen met dubbel glas en laminaat. Op de voorzolder is bergruimte. Hier hangt een Nefit HR combiketel geplaatst december 2020. De zolderverdieping is geïsoleerd. 

De maten zijn circa: 
woonkamer 6.50 x 3.50 
woonkeuken 6.50 x 3.50 
badkamer 1.70 x 3.25 
slaapkamer 1 3.45 x 3.00 
slaapkamer 2 3.40 x 3.45 
slaapkamer 3 2.27 x 3.25 
zolderkamer 3.00 x 3.35 
berging 2.50 x 4.00 
Deze maten zijn niet de maten volgens Branchebrede meetinstructie of BBMI.

Tuin

De zonnige tuin is gelegen op het noord oosten, en bereikbaar via de keuken. Er is een overkapping geplaatst. De tuin is ook langs de zijkant van het huis van en naar de openbare weg bereikbaar. 
Er is een enkel steens berging van ca.10 m² voorzien van electra.

Kenmerken