Beschrijving

Wat een leuk huis op een heerlijk plekje! Het staat namelijk in een doodlopend straatje en het ligt aan een park! Wat wilt u nog meer? Misschien een tuin op het zuidwesten? Ook die wens wordt ingevuld. Daarnaast heeft dit huis 4 slaapkamers en een moderne badkamer en toilet. Door kunststof kozijnen met HR glas en een  C.V. ketel uit 2016 zijn er ook al mooie stappen gezet qua duurzaamheid. Bekijk dus snel de video of bel ons voor een afspraak.

Indeling

Entree in de hal met toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. 

De toiletruimte is geheel betegeld en heeft een wandcloset en een fonteintje. 

De woonkamer heeft een L-vorm en is lekker licht door de vele ramen. Het verlaagde plafond aan de voorzijde heeft dimbare inbouwspots. Daarnaast zorgt de houtkachel voor extra sfeer en warmte op koude en donkere dagen. 

Vanuit de woonkamer komt u in de keuken. Deze staat in een U-opstelling en heeft elektrische kookplaat, een afzuigkap, oven. vaatwasser, dubbele wastafel met close-in boiler en een koelkast en een vriezer. Aan de rechterzijde zit een barretje, zodat u lekker in de keuken kunt ontbijten of een drankje kunt doen. 
De opstelplaats voor de wasmachine is ook in de keuken, deze is keurig weggewerkt achter houten deurtjes. 

De tuindeur leidt tot de tuin, gelegen op het zuidwesten.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. 
De kunststof kozijnen hebben draai-kantel ramen. Op elke kamer is 1 raam voorzien van een hor. Dus heerlijk om natuurlijk te ventileren en vliegen buiten te houden. 

De slaapkamers hebben de volgende afmetingen:
- Slaapkamer 1: 3,43 m * 4,54 m
- Slaapkamer 2: 3,43 m * 2,46 m met wastafel
- Slaapkamer 3: 2,54 m * 3,56 m

De badkamer is geheel betegeld en heeft een inloopdouche, een toilet, een wastafelmeubel en een designradiator.

Tweede verdieping

Voorzolder met toegang tot de vierde slaapkamer. Op de voorzolder hangt de C.V. ketel. Ook is hier een extra bergzoldertje in de punt van het dak en is er bergruimte achter de schuine wanden. 
De slaapkamer meet 3,46 bij 3,47 meter en heeft ook nog bergruimte achter de knieschotten.

Tuin

De ruime tuin ligt op het zuidwesten, dus heeft heerlijk middag en avond zon, maar ook in de ochtend is er al zon achterin de tuin. Hij is groen aangelegd met een vijver, terrassen, bomen en sierborders.  
De tuin is te benaderen via een poort aan de zijkant van het huis. Deze poort verbindt ook de tuin met de garage. De garage heeft een grote garagedeur aan de voorzijde en een loopdeur in de zijmuur. Een ideale ruimte om te klussen, voor fietsen, e.d. en natuurlijk ook om de garage te parkeren. Op de oprit naast het huis is parkeerplaats voor minimaal 2 auto's.

Kenmerken