Beschrijving

Welkom in deze tussenwoning in een mooie, groene, rustige straat aan de rand van Dinteloord. 
Dit huis is netjes onderhouden en is door de kunststof kozijnen ook onderhoudsvriendelijk! Er zijn drie slaapkamers en een vierde slaapkamer is makkelijk te creëren.

Dinteloord is een leuk, West-Brabants dorp met veel voorzieningen. Het huis staat op loopafstand van één van de drie basisscholen, het openlucht zwembad, tennisbanen en verschillende speeltuintjes. Binnen een paar minuten fietsen, bent u in het dorpscentrum met een goede bakker, Keurslager, Albert Heijn, Kruidvat, Action, Hubo en nog een tal van lokale ondernemers. We kunnen u genoeg over Dinteloord vertellen tijdens een bezichtiging, dus bekijk nu eerst de video voor een goede indruk! 
Interesse? We leiden u graag rond!

Indeling

Binnenkomst via de hal met meterkast, toegang tot de toiletruimte en tot de woonkamer. 
De toiletruimte is netjes gemoderniseerd in 2006 en is ingericht met een zwevend toilet en een fonteintje. 

De woonkamer is een lichte L-vormige ruimte met een open trap naar de eerste verdieping. Op de vloer ligt een houten parketvloer van mooie kwaliteit. De liefhebber kan deze nog schuren en opnieuw behandelen. 

Open doorgang naar de keuken. Deze staat in een hoekopstelling, heeft een granieten werkblad en de volgende apparatuur: grote koelkast, 5 pits gasfornuis, oven en afzuigkap.
In de aangrenzende bijkeuken staat een tweede keukenblok met veel bergruimte en zijn aansluitpunten voor de wasmachine, droger en eventueel een vaatwasser. 
Vanuit de bijkeuken is er via een loopdeur toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is ingedeeld met een overloop, 2 slaapkamers en een badkamer. De eerste slaapkamer is enorm groot, namelijk 23 m². Voorheen waren dit twee slaapkamers en - mocht u daar de voorkeur aan geven - met het plaatsen van een tussenwandje, kunt u er eenvoudig weer twee kamers van maken.
De tweede slaapkamer is 6 m²: ideaal als babykamer, kantoortje of misschien wel een inloopkast. 

De badkamer is geheel betegeld en heel compleet met een ligbad, een douche, een toilet, een wastafel en een design radiator.

Tweede verdieping

De tweede verdieping heeft een voorzolder met een C.V. ruimte; hier is de huurketel opgesteld (Vaillant 2009). 
De slaapkamer heeft een dakkapel en is met een oppervlakte van 16 m² lekker ruim!

Tuin

De achtertuin is leuk aangelegd met sierbestrating en sierborders. Zoals u op de foto's kunt zien, geven de borders de tuin een groen en fleurig karakter. 
De houten berging in de achtertuin zorgt voor een handige bergruimte voor fietsen en het (tuin)gereedschap. Via een poort achterin is er toegang tot een achterpad.

Kortom: dit is een leuk huis dat zeker het bezichtigen waard is.

Kenmerken