Beschrijving

Wat een leuk hoekhuis met verrassend veel ruimte! 4 ruime slaapkamers en een eigen oprit met garage. Een lekkere achtertuin met een mooie, grote vijver. En dat alles in een fijne, rustige straat met speeltuintjes om de hoek en een vrij uitzicht aan de voorzijde van het huis. 
Bekijk voor een goede indruk de video en de virtuele tour. Bent u net zo enthousiast als wij? We leiden u graag rond.

Indeling

Entree in hal met toegang tot het toilet met fonteintje, de meterkast en de woonkamer. Op de gehele begane grond ligt een mooie laminaatvloer. 
De ruime woonkamer is lekker licht door de grote ramen aan de voor-, en achtezijde en heeft een dubbele deur naar de tuin. 

De open keuken staat in een hoekopstelling en heeft een 5-pitsgasfornuis met afzuigkap, een Miele vaatwasser en een grote oven. 
De keuken geeft toegang tot de ruime bijkeuken. Hier staat een extra keukenblok met een eigen afzuigkap. Ook is hier de opstelplaats van de C.V- ketel (Remeha Avanta 2011) en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Ook vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Ook hier ligt een nette laminaatvloer. 
De slaapkamers hebben mooie afmetingen, namelijk: 
- 2,91 * 4,01 meter,
- 3,01 * 4,22 meter en
- 2,36 * 3,03 meter

Alle slaapkamers hebben elektrische rolluiken, zodat het ook overdag lekker donker te maken is en op warme dagen houdt u zo de warmte buiten. 
De badkamer is geheel betegeld en heeft een ligbad, met een douche erin, een toilet, een wastafelmeubel en een designradiator.

Tweede verdieping

De tweede verdieping bestaat uit een overloop met veel bergruimte en een grote slaapkamer met dakkapel en bergruimte achter de schuine wanden. 
Ook hier zijn de ramen voorzien van elektrische rolluiken.

Tuin

De tuin ligt op het noordwesten en is lekker ruim dus u kunt gedurende de dag kiezen voor de zon of de schaduw. 
Hij is mooi aangelegd met een groot terras en een mooie, grote vijver. 

U heeft toegang tot de tuin vanuit de woonkamer, de bijkeuken en de garage. Ook kunt u via het zij-gangetje 'achterom' via de poort. 

De ruime garage heeft een elektrische roldeur.

Kenmerken