Petrus & Paulus

Westvoorstraat, 4671 CD, Dinteloord
van € 550,- tot € 998,- /mnd

Beschrijving

Petrus & Paulus: Fantastisch wonen in een nieuwbouw appartement in een oude kerk.

In het centrum van Dinteloord worden 27 appartementen gecreëerd in de voormalige Petrus & Paulus kerk. Vanaf april worden ze opgeleverd voor de verhuur. De appartementen zijn volledig duurzaam gebouwd en geschikt voor kleine huishoudens. Er zijn 3 studio’s en de overige 24 appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers.

De appartementen worden standaard opgeleverd met een keuken met een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en combi-magnetron. De badkamer heeft een douche, wandcloset en een wastafel. De vloer zal voorzien zijn van vloerbedekking en ook de wanden worden netjes opgeleverd. U hoeft dus alleen maar te verhuizen.

Alle appartementen hebben een eigen berging in het souterrain van de kerk en 2 stallingsplaatsen in de overdekte fietsenstalling. Daarnaast hebben 16 woningen een eigen parkeerplek.
Binnen, is een gemeenschappelijke ruimte in 'het schip' van de kerk voor een gezellig kopje koffie met bewoners onderling of met bezoekers. Buiten is er ook een gemeenschappelijke tuin. Daarnaast beschikken de meeste appartementen over een eigen buitenruimte.

De appartementen op de eerste verdieping zijn bereikbaar via een lift.
+ Lees meer

Omgeving

Dinteloord ligt geografisch gezien tussen Rotterdam, Breda en Antwerpen. Deze steden zijn dan ook binnen 30 tot 40 autominuten te bereizen. De steden Steenbergen, Roosendaal en Bergen op Zoom liggen nog dichter bij. Vanuit Dinteloord zijn er goede busverbindingen naar deze steden.

Voorzieningen zijn in Dinteloord volop aanwezig. Alles voor de dagelijkse boodschappen is er in ieder geval te vinden. Direct naast Petrus en Paulus liggen de eerste winkels. In het centrum vindt je een Albert Heijn, Kruidvat, Action, Hubo, warme bakker, Keurslager, slijterij, , reisbureau, fietsenwinkel, mode winkels, kappers en bloemenzaken. Daarnaast staan er, een aantal dagen van de week, een vis-, en/ of een groentekraam. Ook zijn er restaurants, cafés, twee snackbars en een pizzeria.

Dinteloord heeft 3 basisscholen, 2 kinderdagverblijven en diverse gastouders en vele sportverenigingen, zoals voetbal, tennis, turnen, dansen, badminton en volleybal. Het buitenzwembad is in de zomer een druk bezochte plek en bij een strenge winter kan er geschaatst worden op de natuur ijsbaan. Naast de sportverenigingen is er een rijk verenigingsleven.

Tot slot zijn er huisartsen-, en fysiopraktijken, een tandarts, een opticien, een apotheek en een dierenarts.

Ook recreatiegebieden zoals de Biesbosch, de Grevelingen en de Zeeuwse stranden zijn vlakbij.
Watersportliefhebbers kunnen gebruik maken van de onlangs gerestaureerde haven direct vóór de kerk of je kan een ligplaats kiezen voor je boot in één van de vele jachthavens rondom Dinteloord.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 21-98 m²
Aantal woningen 27
Datums
Start bouw 2020
Start oplevering April 2021
+ Lees meer